Betrouwbare Stappen Om De Paypal-Betaalknop Aan Een Website Toe Te Voegen

Heeft u betrouwbare stappen nodig om de PayPal-betaalknop aan een website toe te voegen? Welnu, dan is dit de juiste plek om te beginnen. En als u ook andere PayPal-vragen heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het PayPal-klantenservicenummer. Dan zullen de in aanmerking komende experts u in een mum van tijd helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om uw PayPal-betaalknop aan uw website toe te voegen; je hoeft alleen maar de instructies te volgen zoals gegeven om de gewenste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u op uw website naar de pagina navigeren waar u uw knop wilt hebben.
 En dan moet je een optie zoeken en selecteren, zoals de opties ‘Code-editor of HTML bekijken of bewerken’.
 Vervolgens moet u navigeren naar waar u uw knop wilt laten verschijnen en vervolgens uw code plakken.
 U moet er nu voor zorgen dat u tevreden bent met de plaatsing van de knop.
 Eindelijk hoeft u uw webpagina alleen nog maar op te slaan en te publiceren. En nu is uw PayPal-betaalknop klaar voor actie.

OPMERKING: U moet er ook voor zorgen dat u uw betalingsknop sms’t. En om dit te doen, moet u teruggaan naar PayPal om uw knop te bewerken en meer betalingsknoppen te maken.

Als u nu net begint en gewoon een eenvoudige manier wilt om PayPal-betalingen op uw websites te accepteren, dan maakt PayPal het heel gemakkelijk. U hoeft alleen een PayPal Business-account te openen, een PayPal-betaalknop of -knoppen te maken, en dan hoeft u alleen maar uw knopcode aan uw webpagina toe te voegen.

OPMERKING: u moet weten dat sites zoals bloggers, Facebook en WordPress specifieke instructies hebben voor het toevoegen van PayPal-winkelwagentjes en betalingsopties. Daarom moet u eerst contact opnemen met de host van uw website om te zien of er een speciaal proces is dat u moet volgen.

Zodra u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u helemaal klaar en klaar moeten zijn om toegang te krijgen. Maar als u een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met het PayPal bellen nummer Nederland. De monteurs helpen u direct verder met de beste oplossingen ooit.