Dell Klantenservice Heeft Een Oplossing Voor Het Verbeteren Van De Videokwaliteit Van Skype-Gesprekken

Skype is een van de meest populaire berichten-apps ter wereld. Het is geen verrassing, gezien het feit dat het gratis te gebruiken is. Bovendien wordt hij geleverd met een aantal handige functies. Een daarvan is het videogesprek. Dit betekent dat u een persoonlijk gesprek kunt voeren met een persoon waar ook ter wereld, zonder dat u daarvoor uw geld hoeft te betalen.

 

Toch ben je misschien niet onder de indruk van alle aspecten ervan. De videokwaliteit is bijvoorbeeld misschien niet de beste. Sterker nog, volgens de mensen van Dell Technical Klantenservice is dit een van de meest voorkomende klachten die ze krijgen. Het goede nieuws is dat Dell Klantenservice dé oplossing voor dit probleem heeft!

 

Hier zijn een aantal dingen die u kunt doen om de kwaliteit van Skype-videogesprekken te verbeteren, zoals aanbevolen door Klantenservice van Dell-klanten!

 

Gebruik alleen Skype tijdens een videogesprek

 

De videokwaliteit zal afnemen als je ook andere applicaties aan laat staan. Het is bijvoorbeeld echt niet nodig om een ​​videostreaming op YouTube of een videogame op de laptop te houden. Deze toepassingen kunnen de kwaliteit van videogesprekken alleen maar verpesten. In plaats daarvan moet je ze uitschakelen en je volledig concentreren op het Skype-gesprek!

 

Apps op de achtergrond uitschakelen

 

Sommige applicaties draaien op de achtergrond, zelfs als je ze omdraait. Skype is eigenlijk een van die toepassingen, maar dat geldt ook voor andere berichten-apps. Omdat je er waarschijnlijk maar één tegelijk nodig hebt, kun je het beste alleen Skype ingeschakeld laten. Als u niet weet hoe u de achtergrond-apps moet uitschakelen, moet u het volgende doen:

 

• Stap 1 – Open Taakbeheer (druk op Ctrl+Alt+Delete op uw toetsenbord)
• Stap 2 – Zoek de applicatie die je niet nodig hebt en klik erop
• Stap 3 – Klik op de knop ‘Taak beëindigen’

 

Als u op zoek bent naar meer van dit soort tips, neem dan gerust uw telefoon op en bel het Dell Klantenservice nummer. De mensen van de technische Klantenservice weten u de juiste antwoorden te geven, niet alleen voor dit probleem, maar voor alle problemen die u heeft!