Stappen Om De GPSMAP Handheld Te Koppelen Via Een Telefoon Of Tablet

Bent u op zoek naar betrouwbare oplossingen om uw GPSMAP-handheld via een telefoon of tablet te kunnen koppelen? Dan zou je blij zijn te horen dat je eindelijk op de juiste plek bent aangekomen. En als u ook andere Garmin-vragen hebt die u dwars zitten, kunt u altijd contact opnemen met het Garmin Klantenservice nummer. Dan bieden de hooggekwalificeerde experts u direct de beste oplossingen. Zij zullen ervoor zorgen dat alle gerelateerde problemen effectief worden opgelost.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat voor het koppelen van uw handheld uit de GPSMAP-serie een dataverbinding vereist is en dat de app op uw telefoon of tablet en ook de software op de handheld beide moeten worden bijgewerkt. Je kunt de apps op je telefoon of tablet eenvoudig updaten via de app store.

De volgende stappen zijn voor de bestaande Garmin Explore App-gebruikers:

 U moet eerst de Garmin Explore app openen.
Lees en ga akkoord met de EULA en meld u vervolgens aan bij uw account wanneer u daarom wordt gevraagd.
 Vervolgens moet u het pictogram ‘Apparaten’ selecteren.
 En dan moet je ofwel het ‘Apparaat koppelen’ of het ‘Plus + symbool’ selecteren als je al een Garmin-apparaat hebt gekoppeld.
 U moet nu de knop ‘Apparaat toevoegen’ selecteren.
 U moet ook uw specifieke GPSMAP-model uit de gegeven lijst selecteren.
 En nu moet je op de GPSMAP-rekenmachine twee keer op de optie ‘Menu’ drukken om naar het hoofdmenu te gaan.
 Hierna moet u de knoppen ‘Setup’ en ‘Bluetooth’ selecteren.
 Selecteer dan ook de knoppen ‘Mobiel apparaat koppelen of doorgaan’.
 Ten slotte moet u in de Garmin Explore-app de GPSMAP-rekenmachine selecteren en vervolgens de aanwijzingen volgen om de installatie te voltooien.

Nadat u het bovengenoemde proces hebt voltooid, zou u allemaal goed moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot hetzelfde. Als u echter een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met het Garmin Bellen Nederland Nummer. De technici zullen u dan zeker begeleiden met verdere passende stappen.