Stappen voor het delen van uw Facebook Berichten op Instagram

Ben je op zoek naar de meest geschikte stappen om je Facebook-berichten op Instagram te kunnen delen? Nou, dan zou je er geen spijt van krijgen om hier te komen, want in deze blog word je in een mum van tijd begeleid met de bovenste stappen. En als u ook andere vragen heeft, kunt u zonder aarzelen direct bellen op het Facebook Klantenservice Nederland. Dan staat het goed opgeleide team van experts direct voor je klaar om je te helpen met het nodige.

De volgende genoemde stappen zijn om het delen van Facebook-berichten op Instagram in te stellen; je moet gewoon de instructies volgen om het goed te doen:

  • Allereerst moet u uw accountinstellingen openen door op het ‘Hamburger-menu’ rechtsboven in de mobiele app te tikken of u kunt op het ‘Vervolgkeuzemenu’ rechtsboven in de desktopversie klikken van Facebook. En vanaf daar moet je naar het gedeelte ‘Instellingen en privacy> Instellingen’ gaan.
  • Hierna moet u in het volgende scherm ‘Instellingen’ naar beneden scrollen aan de linkerkant van het scherm en ofwel tikken of klikken op de optie ‘Accountcentrum’.
  • En als u zich nu in het menu ‘Accountscentrum’ bevindt, kunt u doorgaan en verbinding maken met uw Facebook- of Instagram-account door de gegeven aanwijzingen in het menu ‘Profielen’ te volgen. Als je dat al hebt gedaan, moet je de optie ‘Delen tussen profielen’ selecteren en ook je Facebook-account selecteren.
  • Eindelijk, wanneer u klaar bent met het selecteren van uw Facebook-account, zou u een nieuwe prompt moeten zien verschijnen waar uw toekomstige inhoud zal worden gedeeld en waar deze ook zal worden gedeeld. Om nu automatisch je Facebook-verhalen en berichten te delen, moet je de gewenste opties activeren.

Nadat je het bovenstaande proces hebt doorlopen, zou je er goed aan moeten doen om hetzelfde op elk moment zelf te beheren. Desalniettemin, als u problemen tegenkomt, kunt u gerust contact opnemen met het Facebook bellen servicenummer. En de intelligente technici zullen u zeker meer passende oplossingen bieden.