Wat te doen als u niet kunt inloggen op Windows in HP laptop?

  • Post author:
  • Post category:HP

Lukt het niet om in te loggen op je HP laptop? Heeft u veel werk te doen en is uw systeem plotseling met dit probleem op de proppen gekomen? U hoeft niet rond mensen te hangen om hulp te krijgen of om hun computer te vragen. Hp bellen nederland helpt haar gebruikers op een makkelijke en begrijpelijke manier om hun problemen op te lossen.

 

  • Deze probleemoplosser biedt stapsgewijze antwoorden voor een verloren wachtwoord in Windows 7. Voordat u het proces start, moet u ervoor zorgen dat u de juiste toetsenbordinstellingen gebruikt, dat de caps lock is uitgeschakeld omdat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn en ook de voorkeurstoetsenbordindeling behouden geselecteerd. Probeer toegang te krijgen tot de computer als u andere aanmeldingsopties instelt, zoals een pincode of een afbeeldingswachtwoord voordat u het resetwachtwoord gebruikt. Ga door met de voorgestelde antwoorden totdat u toegang hebt tot uw computer.
  • Als u voor Windows 7 het wachtwoord van de gebruikersnaam bent vergeten, kunt u een oude wachtwoordhersteldiskette invoeren om toegang te krijgen tot uw computer. Als u uw wachtwoord bent kwijtgeraakt, kunt u dit wijzigen of een nieuwe maken met een ander account dat beheerdersrechten heeft door in te loggen op de computer. Controleer bij de eigenaar van het beheerdersaccount de gebruikersnaam en het wachtwoord.
  • Als de bovenstaande dingen niet werken, kunt u de computer terugzetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen of als u onlangs een back-up van bestanden hebt gemaakt op een extern opslagapparaat zoals een USB- of cloudopslagaccount, lees dan verder in deze blog om de computer opnieuw in te stellen en te herstellen naar fabrieksinstellingen. U kunt nu een nieuw wachtwoord instellen en uw bestanden opnieuw naar de computer laden wanneer u boven de laatste stap bent voltooid.

 

 

U bent klaar met het oplossen van het probleem. De bovenstaande procedure was voldoende en bekwaam, mocht er zich toch nog een probleem voordoen, dan kunt u contact opnemen met Hp nummer nederland. Deze service zorgt voor haar klanten en is altijd blij om u van dienst te zijn, aangezien ze alleen voor u beschikbaar en opgeleid zijn. Wacht dus niet en zorg dat uw problemen zo snel mogelijk worden opgelost, anders kan er een probleem optreden.