Wat Zijn De Stappen Om De Zoekgeschiedenis Op Instagram Te Wissen?

Heb je de juiste stappen nodig om de zoekgeschiedenis op Instagram te wissen? Als dat zo is, dan heeft u zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze site te komen, want hier wordt u binnen de kortste keren geholpen met het nodige. Maar als je ook hulp nodig hebt bij andere Instagram-gerelateerde vragen, kun je altijd contact opnemen met het Instagram-klantenservicenummer. En dan zal het zeer bekwame team u ongetwijfeld onmiddellijk de gewenste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om uw zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen met behulp van de mobiele app; u hoeft alleen maar mee te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u op uw profielpictogram tikken.
 En dan moet je op het pictogram ‘Menu’ tikken, dat zijn de drie horizontale lijnen.
 Hierna tikt u op de optie ‘Uw activiteit’.
 Vervolgens moet u op de optie ‘Recente zoekopdrachten’ tikken.
 Tik nu op het ‘X’-symbool naast de zoekterm of tik op de knop ‘Alles wissen’.
 U moet ook nogmaals op de knop ‘Alles wissen’ tikken om de wijzigingen te bevestigen.

Als u nu uw zoekgeschiedenis op Instagram wilt verwijderen met behulp van de webbrowser, moet u de genoemde instructies dienovereenkomstig volgen;

 Je moet eerst naar Instagram gaan en dan moet je inloggen op je account.
 Vervolgens moet u de ‘Zoekbalk’ bovenaan de huidige pagina selecteren.
 En nu ziet u een lijst met al uw recente zoekopdrachten op de weergegeven pagina.
 Ten slotte hoeft u alleen maar het ‘X’-symbool naast de zoekterm te selecteren om deze te verwijderen of u kunt de knop ‘Alles wissen’ kiezen.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u op elk moment in orde moeten zijn om hetzelfde te doen. Als u echter een probleem tegenkomt, kunt u altijd bellen Instagram servicenummer. En de monteurs staan ​​direct voor je klaar om je verder te begeleiden met de oplossingen.